> vacatures

Vacatures

Het werk van het Inloophuis wordt gecoördineerd door Marjan Kip. Zij is in het Inloophuis aangesteld als pastoraal opbouwwerker en coördinator. Dit werk doet zij samen met een aantal vrijwilligers.

Meer vrijwilligers zijn altijd van harte welkom!

U kunt dit doen als gastheer of gastvrouw tijdens de dagelijkse 'inloop' op de ochtenden en middagen dat het Inloophuis is geopend.

U kunt zich ook op andere manieren inzetten als vrijwilliger. Daarbij valt te denken aan schoonmaken, koken voor het maaltijd project, gastvrouw/gastheer zijn bij het maaltijdproject, helpen bij de administratie.


Wat vragen wij?
We stellen geen eisen met betrekking tot opleiding of ervaring. Het voornaamste is dat uw hart op de goede plek zit en dat het werk bij u past. Dit betekent dat u zich probeert te verplaatsen in de situatie van de ander, een beetje met haar of hem meeloopt. Bij het werk wordt u begeleid door de pastoraal opbouwwerker.


Om een beetje op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van de bezoekers is het goed als u minstens 1 dagdeel (2 uur) per twee week aanwezig kunt zijn. Verder is het belangrijk dat u het medewerkersoverleg bijwoont, dat éénmaal per maand plaatsvindt.


Wat bieden wij?
De praktijk leert dat het werk veel voldoening geeft. Het kan ook in een zekere zin leiden tot een verdieping van uw geloofsleven en dit is iets wat weer goed kan zijn voor uw kerkelijke betrokkenheid.

We kunnen echter geen financiële vergoeding geven. Uiteraard worden eventuele onkosten, zoals reiskosten, vergoed. Verder wordt u, indien noodzakelijk, in de gelegenheid gesteld om op kosten van het Inloophuis studiedagen bij te wonen.

Wilt u meer weten?

Lijkt het u wat? Neem dan contact op met Marjan Kip. Zij is tijdens de openingsuren bereikbaar op tel. 036 - 5339464, waar u eventueel ook een boodschap kunt achterlaten op de voice-mail.
U kunt ook even langslopen bij het Inloophuis, maar maak dan van tevoren een afspraak met Marjan.

Mail Marjan

  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Inloophuis De Ruimte
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl